2x Goud tijdens Open West Brabantse Kampioenschappen Kata voor Sonnema

Joop
By Joop mei 13, 2018 22:54

2x Goud tijdens Open West Brabantse Kampioenschappen Kata voor Sonnema

SPORT – op 12-5-2018 deed Rick Sonnema mee aan de open west Brabantse kampioenschappen in Roosendaal. Waar Rick in de ochtend mee deed aan de categorie heren +18 jaar. Door in het Round Robin systeem (waarbij je het tegen elke tegenstander opneemt, dus geen knock-out systeem) al zijn partijen met de maximale score wist te winnen was daar en mooie en overtuigende 1e plaats voor Rick.

Vervolgens stond in de middag het TOtaal kata van Con Voermans op het programma. Voor het tonen van de kata word daarbij besloten wie de meeste impact kan geven op stootkussens door diverse stoten en trappen te tonen, waarna je een kwartslag draait en tegelijk met je tegenstander een kata draait waarbij je soms heel dicht tegen elkaar aan komt.

Ook bij het TOtaal kata wist Sonnema met de nodige overtuiging zijn 2 wedstrijden in de voorronden te winnen waarna hij in de finale ook de winst naar zich toe wist te trekken. Een mooie demo voor het TOtaal kata samen met het kumite waar veel aandacht voor was namens het publiek.

Sonnema is tevreden over zijn resultaten en blij dat hij met overtuiging kon winnen. Daarnaast was de demo van het TOtaal kata in wedstrijdvorm erg leuk om aan deel te nemen.

Foto: Leo Sonnema

Dit bercht is 787 keer gelezen

Share
Joop
By Joop mei 13, 2018 22:54

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad