46e BBQ Compleetloop Giessen

Joop
By Joop augustus 26, 2017 07:21

46e BBQ Compleetloop Giessen

GIESSEN – De BBQ Compleetloop is al voor het 46e jaar een vast onderdeel van de Giessense Jaarmarkt en tevens oudste nog bestaande stratenloop in het land van Heusden en Altena. De 5,2 kilometer lange stratenloop heeft inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd omdat traditioneel heel veel topatleten die in het zomerseizoen actief zijn op de baan aan het einde van het seizoen met heel veel plezier een uitstapje maken naar deze gezellige om in wielertermen te spreken “kermiskoers”.

Maar ook voor de recreanten is het een ware belevenis om in Giessen aan de start te komen, de publieke belangstelling is nergens zo groot als in Giessen, de toeschouwers staan rijen dik om hun favorieten aan te moedigen.

De BBQ Compleetloop telt bovendien ook mee voor het Blankers- Van Varik Altena Road Circuit, het oudste en allereerste stratenloopcircuit van Nederland dat dit jaar gezien het aantal deelnemers aan zijn tweede leven begonnen is.

Het programma begint om 18.30 uur met de diverse jeugdlopen, en om 20.00 uur als inmiddels de kermis op de achtergrond begonnen is de 5,2 kilometer lange wedstrijd en prestatieloop. Voorinschrijven kan nog tot 1 september via de site van Altena Road Runners en natuurlijk kan er nog na-ingeschreven worden op de wedstrijddag zelf in het clubhuis van Altena Road Runners bij Sportcomplex De Jager in Giessen.

Er staat een bonus op de verbetering van het parcoursrecord dat in handen is van Martin Lauret (14.42) en bij de vrouwen van Conny van den Ouweland (17.41)

Prijzen
Geldprijzen in alle wedstrijdcategorieën. Prijsuitreiking in de feesttent bij de kermis

Herinnering
Voor de jeugd zijn er medailles

Inlichtingen
Chiel de Wind (06-57126780)

Dit bercht is 1037 keer gelezen

Share
Joop
By Joop augustus 26, 2017 07:21

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad