Een maand vol activiteiten bij Maaswaarden

Joop
By Joop maart 3, 2016 18:17

MaaswaardenWIJK EN AALBURG / ANDEL – In de maand maart heeft Zorgplein Maaswaarden heel wat te bieden wat de activiteiten betreft. We zetten ze op een rijtje voor u.

Mini Markt bij Zorgplein Maaswaarden, locatie de Notenhoff.

Op zaterdag 12 maart is er een mini markt bij Zorgplein Maaswaarden, locatie de Notenhoff, Nachtegaal laantje 1 te Andel. Tijdens de markt die van 11.00 tot 15.30 uur duurt worden er o.a. groente, fruit, snoepgoed, paaseitjes, kaas, voorjaarsbolletjes, snijbloemen, cadeauartikelen, kruidkoek, koekjes, tweedehands boeken, zelfgemaakte handwerkartikelen, koffie/thee/fris verkocht. Verder slaatjes, pannenkoeken, broodje hamburger of frikandel en vers gemaakte groentesoep.
Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen en uiteraard wat te komen kopen. Het beloofd een gezellige minimarkt te worden.

Samen “zingen” in de Notenhoff
Op maandag 14 maart wordt er in de Notenhoff de activiteit “samen zingen” georganiseerd. Deze activiteit is niet alleen voor de cliënten van de Notenhoff zelf, maar ook voor senioren uit de omgeving. Er zullen geestelijke liederen gezongen worden. De inloop is vanaf 14.45 uur en het zingen begint om 15.00 uur. Om 16.00 uur wordt de middag afgesloten. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Tweedehands boekenverkoop Zorgplein Maaswaarden.

Op donderdag 17 maart van 18.30 tot 20.30 uur wordt er weer een tweedehands boekenverkoop georganiseerd door Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein. Er staan weer duizenden boeken te wachten om aan een nieuwe eigenaar te worden verkocht.
De verkoop vindt plaats bij voormalig drankenhandel Crielaard aan Den Oudert 7 in Wijk en Aalburg. Op alle gebied is er wel iets te vinden, oorlogs, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, romans, thrillers enz. Iedereen gaat hier wel met iets de deur uit.
De entree bedraagt € 0,50.
Er is ook nog een verkoop gepland op woensdag 23 maart van 13.30 tot 15.30 uur.
We kunnen uiteraard altijd nog boeken gebruiken. Ze kunnen worden ingeleverd bij de receptie van Wijkestein aan de Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg.
Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos 0416-698400 of mailen b.noorloos @ maaswaarden.nl

Inloopmiddag voor senioren bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein.

Op vrijdag 18 maart is er een inloopmiddag bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein, Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg. Tijdens deze middag wordt er iets creatiefs gemaakt voor de Pasen. Het vind plaats in “de Stroom”. De inloop is vanaf 14.00 uur en de activiteit begint om 14.30 uur. De entree bedraagt € 5,-
We nodigen senioren uit de omgeving uit om hieraan deel te nemen.

Open dag Zorgplein Maaswaarden 19 maart

Op zaterdag 19 maart, als afsluiting van de Nationale Week van Zorg en Welzijn, opent Zorgplein Maaswaarden haar deuren voor belangstellenden. Men kan terecht voor informatie over de diverse vormen van zorg- en dienstverlening zoals de verpleegafdelingen, thuiszorg, WMO thuiszorg, de dagbesteding, opleidingsmogelijkheden, maaltijdvoorziening, vrijwilligerswerk etc.
Restaurant de Waard is geopend voor een hapje en een drankje.
Om 11.00 en 13.30 uur worden er rondleidingen gegeven.

Medewerkers van de gemeente Aalburg geven uitleg over mantelzorgparticipatie.

Daarnaast zetten de volgende gebruikers van het Zorgplein ook hun deuren voor u open: Voet-Balans, Haarmode Gea van Wijk, Logopediepraktijk Meester en Praktijk Van Bergeijk voor remedial teaching en huiswerkbegeleiding.

De open dag wordt gehouden van 10.30 tot 15.00 uur aan de Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg.

Share
Joop
By Joop maart 3, 2016 18:17

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad