Aan tafel met het CDA is groot succes

Joop
By Joop september 28, 2018 18:07

Aan tafel met het CDA is groot succes

ALTENA – Dit voorjaar startte het CDA Altena met een gespreksronde langs alle 21 dorpen in Altena. Aan de keukentafel spreken CDA-vertegenwoordigers met inwoners over wat goed gaat in hun dorp en wat er beter kan.

Met de opbrengst van deze gesprekken wil het CDA aan de slag in de nieuwe Altena gemeente. De partij heeft inmiddels meer dan 160 suggesties verzameld, afkomstig van inwoners, van mensen die actief zijn in verenigingen en kerken en van ondernemers. De teller staat op enige honderden gesprekspartners, van de 21 dorpen heeft het CDA er al 11 bezocht. De andere volgen in de komende weken.

Onderwerpen die in de gesprekken vaak terugkomen zijn woningbouw, zorg, leefbaarheid, drugs, verkeersveiligheid en openbaar groen. Met de ideeën uit de tafelgesprekken bouwt het CDA het verkiezingsprogramma op.

Lijsttrekker Roland van Vugt: “Als volksvertegenwoordiger moet je weten wat mensen bezighoudt. Dat kom je te weten als je met mensen aan tafel gaat zitten. Wij willen hierin investeren. Als CDA Altena willen we bereikbaar, betrokken en aanspreekbaar zijn.

Iedereen mag meepraten, of je nu CDA stemt of niet. En na de verkiezingen komen we terug, om de lijnen met de dorpen kort te houden.” Wie ook met het CDA Altena aan tafel wil, kan bellen op 06-18304917 of mailen naar rvvugt@brabant.nl.

Share
Joop
By Joop september 28, 2018 18:07

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad