Afval en de Coronamaatregelen

Joop
By Joop maart 24, 2020 20:34

Afval en de Coronamaatregelen

Ruimere openingstijden milieustations, Milieustation Hank tijdelijk gesloten

Ruimere openingstijden milieustations
Het is momenteel erg druk op de milieustations. Daarom verruimen we tijdelijk de openingstijden. De aangepaste openingstijden zijn tot 1 mei.

Afvalinformatielijn bezet? Stuur een mail
Het is op dit moment erg druk bij de afvalinformatielijn.

Heeft u vragen over uw container of niet opgehaald afval?
Stuur een e-mail naar servicedesk@inovim.eu. Vermeld daarbij uw postcode en huisnummer.

Uitstel papiercontainers
Vanaf 1 juli was de bedoeling om in heel Altena oud papier op te halen met containers. Inwoners van de voormalige gemeente Woudrichem zouden daarvoor in juni een papiercontainer ontvangen. Door de huidige omstandigheden kunnen wij deze planning niet halen. Het bedrijf dat voor ons de containers verzorgt heeft aangegeven dat hun activiteiten voorlopig niet doorgaan. Woont u in de voormalige gemeente Woudrichem? Dan krijgt u na de zomer een brief over de papiercontainer. Woont u in de voormalige gemeente Aalburg of Werkendam en had u nog geen papiercontainer? Ook dan ontvangt u na de zomer een brief.

Geen papieren zakdoekjes bij het oud papier! 
De vrijwilligers die het oud papier ophalen treffen papieren zakdoekjes aan tussen het papier. Vooral bij de huishoudens die nog geen papiercontainer hebben is dit niet hygiënisch.Papieren zakdoekjes mogen nooit bij het oud papier, maar nu helemaal niet in verband met mogelijk verspreiding van het virus. Gooi ze bij het restafval in uw grijze container.

Bron: gemeente Altena

Share
Joop
By Joop maart 24, 2020 20:34

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad