Alm-Masters zijn echte bikkels

Joop
Door Joop augustus 1, 2017 22:52

Alm-Masters zijn echte bikkels

ALMKERK – Tijdens het Zomerfeest van Almkerk werd op dinsdag 1 augustus het bekende Alm-Masters gehouden. Een loop met hindernissen die er niet om liegen. Buiten de loop van 8 kilometer kwam men lichte en behoorlijk zware hindernissen tegen die genomen moesten worden.

Een ronde van 8 kilometer is op zich al een hele prestatie voor velen, maar als je dan ook nog door een vijver moet, waarvan de oevers stijl en steeds gladder worden door het water dat de Masters mee omhoog brengen, dan wordt het toch soms best lastig om boven te komen.

Halverwege komen de Masters een aantal bakken tegen waar ze door moesten. Op zich niet zo’n probleem zou je denken, maar als die bakken gevuld blijken te zijn met drassige modder waar je tot je knieën inzakt en waarvan de lucht doet denken aan een varkensstal, dan wordt men weer eens stevig op de proef gesteld.

Maar na de modder kon men zich heerlijk verfrissen in de Alm. Helaas stond aan de ander kant een behoorlijk steile helling waar je via een touw naar boven moest zien te komen. Met al de kilometers in de benen en de voorgaande hindernissen, een echte uitdaging.

Bij aankomst in het centrum van Almkerk moest nog een helling beklommen worden en belanden men in een waterbak waarna men zich heerlijk kon douchen in de openbare douchecabine. Wat ons betreft zijn de Alm-Masters echt bikkels!

Niet alle hindernissen waren te bereiken voor de omstanders en de pers, maar wij hebben de belangrijkste hindernissen en voor u op video gezet.

 

Dit bercht is 5528 keer gelezen

Share
Joop
Door Joop augustus 1, 2017 22:52

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg