Altena Road Circuit gaat verder in Werkendam

Joop
By Joop juni 25, 2017 09:25

Altena Road Circuit gaat verder in Werkendam

WERKENDAM – Na de succesvolle start van het Altena Road Circuit bij de Lenteloop van Brakel, wordt het oudste stratenloop circuit van ons land op woensdagavond 5 juli voortgezet met de 10e Van der Straatenloop in Werkendam.

Paul Visser van de Tilburg Road Runners gaat in Werkendam wellicht proberen zijn leidende positie in het Blankers & Van Vark Altena Road Circuit te versterken. De Tilburger is in prima vorm, hij gaat ook aan de leiding in het Grote Rivieren Circuit en wil dolgraag de eerste zijn die in een jaar beide circuits op zijn naam wil schrijven. Wat betreft de overwinning in Werkendam zal hij van goeden huize moeten komen, want de verwachting is dat er behoorlijk wat sterke atleten op de 5 kilometer lange wedstrijd van start zullen gaan. De organisatie hoopt dit jaar de grens van 300 deelnemers te passeren

Om 19.00 uur starten de jeugdlopers en om 20.00 uur gaan de senioren van start op de Sportlaan. De accommodatie van de beachsportvereniging wordt gebruikt voor na inschrijving, omkleden en de prijsuitreiking. De top beach volleybalsters van de Kadijk Beach University zullen de lopers ook nog eem mooie demo geven.

Inschrijven is al mogelijk via www.stratenloopwerkendam.nl, voorinschrijven kost slechts € 4,00 en de jeugd € 2,50. Op de avond zelf kun je ook nog inschrijvingen tot 20 minuten voor de start maar dan kost het € 6,00.

De andere lopen die nog komen in het Blankers & Van Vark Altena Road Circuit zijn Genderen (23 augustus), Giessen (7 september), Hank (14 oktober), Woudrichem (4 november).

Share
Joop
By Joop juni 25, 2017 09:25

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad