Altena Rond – Land v Heusden en Altena (Video)

Joop
By Joop juli 10, 2018 22:51

Altena Rond – Land v Heusden en Altena (Video)

Gert-Jan Rouvoet verteld in de studio van OkéFm over AltenaRond en Pink Ribbon

ALTENA – Na de succesvolle eerste editie van Altena Rond is besloten om op zaterdag 6 oktober 2018 een nieuwe wandeltocht te organiseren. Er komt dus een tweede editie van Altena Rond. Het maximaal aantal deelnemers is verhoogd naar 600 personen. Inschrijven kan t/m 22 september 2018. Maar zorg ervoor dat je dit op tijd doet, want 600 deelnemers is echt de limiet.

Start & finish is wederom op Fort Altena. Er is weer een mooi parcours uitgezet met een wandeling van ruim 18 km. Mensen die deze afstand om medische redenen niet kunnen lopen, krijgen een alternatieve route aangeboden van tussen de 10 en 12 km. De start van de kortere route is anderhalf uur na de start van de ‘lange’ route.

Inschrijfgeld is €15,- per persoon inclusief 2 consumptiebonnen voor koffie, thee of fris.
Kom in actie voor borstkankeronderzoek en start een actie! Of, trommel vrienden en familie op en start een teamactie! Wandel je mee voor borstkankeronderzoek? Dan helpen we je mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen. We geven je tips en we hebben speciale tools ontwikkeld. Deze kun je gebruiken bij het vragen van donaties.

Kijk voor meer informatie op ons actieplatform.

datum: 6 oktober
tijd: 00:00 uur tot 00:00 uur
plaats: Fort Altena

Bron: www.pinkribbon.nl

 Bekijk hieronder de video

Dit bercht is 823 keer gelezen

Share
Joop
By Joop juli 10, 2018 22:51

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg