Altena4Gambia heeft al helft van doel gerealiseerd

Joop
Door Joop juni 13, 2017 15:41

Altena4Gambia heeft al helft van doel gerealiseerd

REGIO – Na een druk bezochte Benefietavond afgelopen zaterdag kon de teller op 12.500 euro gezet worden. In het korte tijdbestek van anderhalve maand wist Altena4gambia met behulp van verschillende evenementen zoals Karaoke, Benefiet, vrijdag visdagen en jaarmarkt Andel dit te realiseren.

Afgelopen zaterdagavond mocht Altena4Gambia op de Benefietavond, 80 mensen, veelal ondernemers, in het Café Restaurant ’t Vraagteken te Veen ontvangen. Onder het genot van een hapje en drankje en gezellige entertainment kon er geboden worden op een veiling van 20 luxe en soms ludieke prijzen, waaronder een totaal verzorgde boottocht 12 personen met lunch, een minuut gratis winkelen bij Emte Brakel, een slingerbarbecue,  barbecuepakket voor 20 personen, tandemsprong parachutespringen en een rit in een klassieke Bugatti met de Rotary Road Masters 2017. De avond was een zeer groot succes.

“Het is ongelofelijk en hartverwarmend om te zien wat een positieve energie en enthousiaste steun we krijgen van ondernemers, verenigingen, inwoners en de gemeente. “ Aldus Dick Koster, eigenaar van cafe-restaurant ’t Vraagteken en initiator van Altena4Gambia.  “Onze dank voor al die hulp en de mooie start van ons project. We zijn er natuurlijk nog lang niet. 25000 euro is een groot bedrag. Maar we gaan door!”

Hoe nu verder ?
Altena4Gambia organiseert daarom nog meer evenementen in Cafe –Restaurant ‘t Vraagteken

  • Vrijdag 16 juni Bingoavond, wederom met prachtige prijzen
  • Zaterdag 17 juni Open Podium

Maar er kan nog meer bij, onder dat motto daagde Ankie Straathof in een interview op radio A-FM uit om op een nog te organiseren evenement een live-uitzending vanuit ’t Vraagteken te doen.

Info Altena4Gambia
Door evenementen, probeert de vereniging 25000 euro bij elkaar te halen om directe hulp te bieden aan kinderen in Gambia. Het doel is om

  • een zeer arm en triest weeshuis in Gambia op te knappen en te voorzien van de benodigde voorzieningen zoals bedden, toilet en wasbakken.
  • een school te voorzien van de juiste schoolmiddelen en toiletten
  • een kraamkliniek te bouwen.

Doneren kan ook :  Er is recent een crowdfunding op gestart op https://www.doneeractie.nl/altena4gambia/-2473
De teller staat daar nog laag. Iedere donatie is meer dan welkom.

Foto: foto van de winnaar Tonnie Scherff van den Bogaard van de hoofdprijs een boottocht volledig verzorgd voor 12 personen

Dit bercht is 1087 keer gelezen

Share
Joop
Door Joop juni 13, 2017 15:41

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Wijkagent Aalburg