AltenaDigitaal kiest voor OkeFM

Joop
By Joop september 7, 2018 22:00

AltenaDigitaal kiest voor OkeFM

ALTENA – De regionale nieuws website’s GenderenDigitaal en Digitaalburg, die samen het video kanaal Altena Digitaal beheren, hebben kenbaar gemaakt dat in aanloop naar het definitieve besluit wie straks de zendvergunning voor de nieuwe gemeente Altena gaat krijgen, ze willen gaan samen werken met OkeFM.

Door die samenwerking mag OkeFM de door GenderenDigitaal en Digitaalburg gemaakte beelden gaan uitzenden op TV. Op dit moment zijn er al proefuitzendingen via Ziggo (kanaal 41 voor Altena en kanaal 36 voor de Bommelerwaard)

AltenaDigitaal maakte in het verleden ook reportages voor AFM, maar die samenwerking werd door AltenaDigitaal opgezegd, omdat ze niet kregen wat ze ervan verwachten. Zowel Joop Lankhaar (GenderenDigitaal) als Hans Verbeek (Digitaalburg) zeggen wel vertrouwen te hebben in OkeFM.

Groot voordeel voor OkeFM is het feit dat Digitaalburg inmiddels ook een behoorlijk netwerk heeft in de Bommelerwaard, wat het voor OkeFM extra aantrekkelijk maakt. Beide videomakers zijn op dit moment goed voor circa 500 video reportages per jaar. De kans is groot dat nog meer videomakers voor OkeFM reportages gaan maken waardoor ze verzekerd zijn van voldoende beeldmateriaal voor hun TV kanaal.

Dit bercht is 705 keer gelezen

Share
Joop
By Joop september 7, 2018 22:00

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg