AltenaLokaal presenteert partijprogramma

Joop
By Joop oktober 16, 2018 13:26

AltenaLokaal presenteert partijprogramma

ALTENA – Afgelopen vrijdag werd bekend dat AltenaLokaal als lijst 1 staat op de verkiezingslijst. Onder aanvoering van Philip de Haan gingen Rene Hoegee en Shah Sheikkariem op pad om het partijprogramma (Het Kompas) uit te reiken Deze actie kreeg de naam  operatie “TeK”, staat voor Trots en Kracht van AltenaLokaal. Besloten was om de oudste leden (Trots ) en jongste leden (Kracht) van de voormalige partijen (Lokaal Belang, Gemeentebelangen en Ideaalburg) op te zoeken en het programma aan hen uit te reiken.

De combinatie van oud en jong vormt de rode draad in de partijprogramma van AltenaLokaal. Daarom is voor deze opzet gekozen. Voor de start was er gekozen om een aantal thema’s te benadrukken. Zo stond economie en agrariërs, jongeren, leefbaarheid en accommodaties op de agenda.

 

Foto 1) Linksboven
dhr. Hans Straver neemt het partijprogramma in ontvangst. Hans staat bekend  als een daadkrachtige persoon die van grote betekenis is geweest voor Aalburg. Zijn visie op economie en leefbaarheid zijn verankerd in het partijprogramma. Dynamiek en vernieuwing staan hoog op het verlanglijstje van Hans.

foto2)rechtsboven
Voorzitter van AltenaLokaal, Elsbeth van Beek- van der Pol overhandigt het partijprogramma aan dhr. A Visser uit Hank. Jasper Berm (rechts op de foto) staat op plek 5 van de lijst en zet zich stevig in om de belangen van Hank goed te borgen. Historische waarden, economie en accommodaties hebben zijn volledige aandacht. Philip zegt toe dat dit zijn vervolg moet krijgen.

Foto 3 ) rechts een na bovenste
Robin van Wijk neemt op het terrein van GDC het partijprogramma in ontvangst. Robin zet zich naast het verenigingenbeleid ook onder andere in voor woningen voor jongeren. Philip benadrukt dat is opgenomen in het programma en hier snelheid bij geboden is. Robin staat op de kieslijst van AltenaLokaal.

Foto 4) linksmidden
Sjors Schelle krijgt het partijprogramma uitgereikt op het mooi opgeknapte plein in Dussen. Naast leefbaarheid en economie zet Sjors zich ook in om een goede aansluiting te krijgen tussen opleidingsinstituten en ondernemers. AltenaLokaal neemt dit dan ook op als een speerpunt.

Foto 5 ) linksonder
De heer Gerrit Timmer is een sterke vertegenwoordiger uit het voormalige Gemeentebelangen. Gerrit Timmer is een agrariër uit Almkerk en maakt zich sterk voor de belangen van ondernemers. Op de foto staat ook Janus Lankhaar (voorzitter Ideaalburg) die zich naast bovengenoemde onderwerpen ook stevig in zet voor leefbaarheid in de kleine kernen. 

Foto 6) Midden
Jori Colijn neemt op ludieke wijze het partijprogramma in ontvangst van de lijsttrekker, met op de achtergrond de sporthal in Nieuwendijk. Jori zet zich op active wijze in  voor de thema’s  leefbaarheid, sport en accommodaties die in het partijprogramma zijn opgenomen. Ook zij staat op de kieslijst van AltenaLokaal.

Foto 7) rechtsonder
Last but not least overhandigt Rene Hoegee het partijprogramma aan Alice van der Schee, onder toeziend oog van Marco van der Stelt (voorzitter Gemeentebelangen). Alice is breed georiënteerd en bekend op vele terreinen van de gemeentelijke overheid. Zij richt zich ook op de thema’s jongeren en leefbaarheid. Natuurlijk staat deze jonge dame uit Almkerk  op de kieslijst van AltenaLokaal . 

 

 

 

 

Dit bercht is 928 keer gelezen

Share
Joop
By Joop oktober 16, 2018 13:26

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad