Altenatafels in Genderen

Joop
By Joop januari 12, 2020 19:07

Altenatafels in Genderen

De raad van Altena start dit jaar buiten het gemeentehuis in Genderen.  Op 21 januari bezoeken raadsleden samen met leden van de dorpsraad diverse locaties in het dorp. Het bezoek eindigt in het dorpshuis Genderen, Rondendans 10. Daar is ’s avonds een open inloop voor inwoners en vinden de eerste Altenatafels van 2020 plaats.  U bent van harte welkom, ook als u niet in Genderen woont. 

De komende periode bezoekt de raad verschillende kernen en houdt daar ook de beeldvormende Altenatafels. De bezoeken en het vergaderen op locatie passen binnen de nieuwe werkwijze van de raad.  De raad wil zo inwoners, ondernemers en organisaties ontmoeten en een beeld krijgen van wat er leeft in de kernen.

Inloop en Altenatafels
Van 19.00 tot 19.30 uur is er voor u als inwoner van Genderen (maar ook van daarbuiten!) tijdens de inloop gelegenheid onderwerpen onder de aandacht van de raad te brengen. U kunt daarover contact opnemen met de griffie. Aansluitend, om 19.30 uur, beginnen de Altenatafels. Dit zijn beeldvormende tafels, waar de raad informatie krijgt over onderwerpen die binnenkort  op de agenda van de opiniërende Altenatafels en/of raadsvergadering staan. Zodra de onderwerpen van deze Altenatafels bekend zijn, vindt u deze op altena.raadsinformatie.nl.

Vragen over de gemeenteraad?
Heeft u vragen over of aan de gemeenteraad?  Wilt u inspreken, of gebruik maken van de inloop? Neem contact op met de griffie. Dat kan via telefoonnummer 0183 – 51 61 00 of griffie@gemeentealtena.nl

Bron: Gemeente Altena

Share
Joop
By Joop januari 12, 2020 19:07

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad