Avondvierdaagse Wijk en Aalburg afgelast

Joop
By Joop mei 25, 2020 21:16

Avondvierdaagse Wijk en Aalburg afgelast


Wijk en Aalburg – W.S.V. Wandelvreugd te Wijk en Aalburg heeft moeten besluiten dat hun avondvierdaagse in juni van dit jaar niet door kan gaan i.v.m. de coronamaatregelen, wat ze natuurlijk heel jammer vinden.

Buiten sporten (wandelen) op 1,5 meter is voor een evenement als de avondvierdaagse niet echt een optie. Het is voor de vereniging onmogelijk om met alle coronaregelen, een dergelijk evenement te organiseren, hoe ze dat ook zouden doen.

Het bestuur heeft de mogelijkheden bekeken om de avondvierdaagse door te schuiven naar september, ondanks de inspanningen die zijn gedaan om toch nog een Avondvierdaagse te houden met meerdere verenigingen, heeft de organisatie moeten besluiten dat er een Avondvierdaagse dit jaar niet inzit. Uiteraard hoopt de vereniging dat het in 2012 wel door kan gaan.

W.S.V. Wandelvreugd gaat zich nu richten op de Avondvierdaagse te Wijk en Aalburg van 15 t/m 18 juni 2021.

Maar dat wil niet zeggen dat u nu thuis moet gaan zitten, wandelen kun je altijd! Wandelen is een van de gezondste sporten het kan altijd en overal, samen met je gezin/familie (mag samen), met vrienden (maar dan wel op 1,5 meter afstand) of gewoon alleen.

Minimaal 30 minuten per dag een stevige wandeling doet wonderen en is heel gezond! Omdat de vereniging dit jaar geen avondvierdaagse kan bieden, hebben ze voor u een mooie wandelroute uitgezocht van 5,2 km.

Deze route is uitgezet tussen De Kroon in Wijk en de Schoolstraat in Aalburg, dat betekend dat u in heel Wijk en Aalburg kunt instappen (b.v. in de Buitenwaard beginnen i.p.v. bij het Proeflokaal), als u de route blijft volgen komt u vanzelf weer op het punt waar u bent begonnen.

U kunt de route ook heel makkelijk in delen wandelen, aanpassen of zelf uitbreiden, door de ligging zijn er veel mogelijkheden. W.S.V. Wandelvreugd hoopt dat u van deze route kunt genieten en wenst u een fijne wandeling.

Pas goed op je zelf en je naasten blijf bewegen maar vooral, blijf gezond! Als alles meezit ontmoet u elkaar weer op 15 t/m 18 juni 2021.

Share
Joop
By Joop mei 25, 2020 21:16

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad

Volg ons op Telegram

Volg ons op Telegram

Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad