Bazaar bij Zorgplein Maaswaarden

Joop
By Joop september 20, 2018 11:00

WIJK EN AALBURG – Op zaterdag 6 oktober vindt de jaarlijkse bazaar plaats van Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein, Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg. De bazaar wordt gehouden in het atrium van Wijkestein.

Er is van alles te doen o.a. verkoop van bloemen/planten, tweedehands boeken, handwerk, boerenworsten en cadeauartikelen.  Maar ook allerlei activiteiten, zoals  enveloppen trekken met mooie prijzen, inschrijven voor een konijn en boodschappenmand, of raden naar de totaal leeftijd van een aantal bewoners.

Er is ook een kraam van de dagbesteding met diverse leuke activiteiten voor de kinderen.

In ons gezellige restaurant  kunt u  terecht voor koffie, thee en fris met een lekkere appelflap en allerlei warme en koude snacks. Ook dit jaar worden er weer overheerlijke oliebollen gebakken.

Tenslotte, het rad van avontuur met het bekende plaatsnamenspel zal ook weer vele rondes draaien.

De bazaar begint om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Rond de klok van kwart voor vier komt de notaris uit Heusden de trekking verrichten van de grote verloting. Hiervoor zijn nog loten verkrijgbaar in de hal van Wijkestein.

1e prijs: Reischeque, Beins travel, Oosterhout, € 500,-
2e prijs: Kledingcheque Ballegooyen Modes, Dussen, € 300,-
3e prijs: Cadeaubon COOP, Oud-Heusden, € 250,  
4e prijs: Cadeaubon palingrokerij Tonnetje, W&A, €50,-           

We hopen op een gezellige en grote opkomst. De opbrengst komt geheel ten goede aan extra activiteiten voor de cliënten van Zorgplein Maaswaarden.

Dit bercht is 680 keer gelezen

Share
Joop
By Joop september 20, 2018 11:00

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad