BBQ Compleetloop als van ouds, sterke atleten en veel deelnemers

Joop
By Joop september 14, 2018 10:00

BBQ Compleetloop als van ouds, sterke atleten en veel deelnemers

GIESSEN – Alleen maar tevreden gezicht donderdagavond bij de organisatie van de 47e BBQ Compleetloop in Giessen. De oudste stratenloop in de regio trok maar liefst 40 deelnemers meer dan vorig jaar, wederom een bewijs dat het met de stratenlopen weer de goede kant op gaat. Bovendien diende zich een nieuwe jonge generatie lopers aan, de broers Rozenmond geboren en getogen in Genderen nestelden zich in de top vijf van de uitslag, en kort achter hun de sterk lopende Arik Burghout uit Meeuwen en Arnoud van Vliet uit Werkendam.

En er was spanning, na de eerste van de vijf te lopen rondes had zich een groepje van een viertal lopers gevorm, onder andere Louis Rozenmond, de winnaar van vorig jaar Lauran Beijens, Erson van Bos en de jonge Jarreau Suijkerbuijk die vorig jaar tweede werd. Laatst genoemde plaatste vervolgens een versnelling waar aalleen Lauran Beijens een antwoord op had. Dat duurde maar even want bij de derde doorkomst had Suijkerbuijk ook afscheid genomen van de winnaar van vorig jaar. Vervolgens kwam zijn positie geen moment meer in gevaar.

Ook bij de vrouwen een mooie race waarbij uit eindelijk Sara van Grunsven uit Tilburg als eerste over de streep kwam. Daarachter de pas 14-jarige Bieke Schipperen, zusje van Stan Schipperen, en ook begenadigd met heel veel talent. Dat bewees door in 19 minuten en 39 seconden over de streep te komen. De volgende wedstrijd in het Altena Road Circuit is op 3 november Vestingstad Run in Woudrichem.

Dit bercht is 759 keer gelezen

Share
Joop
By Joop september 14, 2018 10:00

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad