BoekStart bestaat 10 jaar en trakteert!

Joop
By Joop november 29, 2018 11:08

BoekStart bestaat 10 jaar en trakteert!

Kom nu naar de Bibliotheek*, maak je baby lid van de bibliotheek en haal je gratis BoekStartkoffertje op! Eind december maken wij drie kindjes blij met een BoekStartverrassingspakket!*BoekStart is bedoeld voor baby’s tot en met 12 maanden. Je kunt alleen op onze vestigingen in Woudrichem, Wijk en Aalburg, Hank en Nieuwendijk terecht om je kindje lid te maken. Deze actie is geldig in de maand december.

BoekStart viert 10-jarig bestaan!

Eind 2018 bestaat BoekStart voor baby’s 10 jaar; dit feestelijke feit wordt het hele jaar door gevierd. Bijna alle Bibliotheken in Nederland werken inmiddels met BoekStart. Ouders van baby’s ontvangen vanuit de gemeente of op het consultatiebureau een brief met een waardebon. Hiermee worden ze uitgenodigd om in de Bibliotheek hun kindje gratis lid te maken en het BoekStartkoffertje, een koffertje met daarin 2 leuke babyboekjes, op te halen. 

Voor minimaal 50 baby’s in Nederland is er vanwege het jubileumjaar een extra verrassing. In 50 BoekStartkoffertjes is een zogenaamde Gouden Wikkel verstopt. Met deze Gouden Wikkel kan in de Bibliotheek een BoekStartverrassingspakket worden opgehaald. 

Een decennium lang is het hoofddoel van BoekStart hetzelfde gebleven: het bevorderen van voorlezen aan jonge kinderen. Plezier in lezen leidt tot een betere taal- en spraakontwikkeling. Het is dus heel belangrijk dat kinderen al heel jong ontdekken hoe leuk boekjes zijn! 

De Bibliotheek biedt met BoekStart een gratis lidmaatschap voor de allerjongsten, het BoekStartkoffertje als cadeau bij inschrijving en een BoekStartcollectie met baby- en peuterboekjes om te lenen. Ook organiseert de Bibliotheek regelmatig leuke activiteiten voor ouders en jonge kinderen.

Meer informatie is te vinden op www.boekstart.nl

Share
Joop
By Joop november 29, 2018 11:08

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad