Brakel krijgt twee nieuwe trapveldjes en een speeltuin

Joop
By Joop juli 16, 2019 15:43

Brakel krijgt twee nieuwe trapveldjes en een speeltuin

BRAKEL – In Brakel komen twee nieuwe veldjes voor jongeren om te voetballen. Op de plek aan de Vrijheidslaan waar voorheen een trapveldje lag komt een speeltuin. Voor de jeugd vanaf 15 jaar komt een trapveldje tegenover de voetbalvelden aan de Veerdam in Brakel. Voor de jeugd tot 14 jaar staat ook een veldje op de planning. De gemeente is in overleg met verschillende partijen om een geschikte locatie te vinden.

Wifi en JOP
De gemeente wil de Jongeren Ontmoetingsplek (JOP) die nu aan de Molenkampseweg staat bij het beoogde trapveldje bij de Veerdam plaatsen. Ook bekijkt ze de mogelijkheden om op deze locatie een Wifi-punt aan te leggen. Op de plaats waar het veldje komt wordt nu nog mais verbouwd. De aanleg van het veldje kan beginnen als de mais van het veld is. Dat is in het najaar.

Speeltuin aan de Vrijheidslaan
Op de plek aan de Vrijheidslein waar voorheen een trapveldje lag komt een speeltuin gericht op jongeren kinderen. De speeltoestellen zijn inmiddels besteld. Na de zomervakantie, als de grond is geëgaliseerd en ingezaaid, laat de gemeente deze plaatsen. Als het weer mee zit, kan het speeltuintje komende herfst in gebruik worden genomen.

Share
Joop
By Joop juli 16, 2019 15:43

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad