Bresc breidt verder uit op Kop van Brabant

Joop
By Joop september 27, 2018 16:02

Bresc breidt verder uit op Kop van Brabant

Hoewel Bresc al is begonnen aan de bouw van het nieuwe bedrijfspand, ziet zij kansen om haar groeiambitie nog verder door te voeren. Kop van Brabant biedt de mogelijkheid voor deze uitbreiding in 3,4 extra hectare grond voor een toekomstige nieuwbouw. Deze uitbreiding geeft Bresc veel mogelijkheden om vrij te blijven denken met de blik op de toekomst.

Intensievere samenwerking
De eerste fase is bijna gereed en 14 september 2018 levert de aannemer het pand op voor de specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten. De bouw verloopt daarmee voorspoedig en in oktober/november vindt de verhuizing plaats.

Vanaf heden is ook de omliggende grond gekocht waardoor de gehele kavel in totaal 5 hectare beslaat. ‘We hebben altijd de ambitie gehad om in de Europese gastronomiemarkt een sterk merk te worden. Door de intensievere samenwerking met ons Zwitsers moederbedrijf Hügli, kijken we nu meer naar de toekomst op lange termijn. Zij willen ons graag de kans en ruimte geven om te blijven ontwikkelen. Als Bresc omarmen wij deze ambitie heel graag en met deze intensievere samenwerking denken wij sneller te kunnen groeien’, aldus algemeen directeur Arjan Hak.

Alles op één locatie
‘Om te groeien moeten we intensief met elkaar kunnen samenwerken. Kop van Brabant biedt ons de ruimte om deze groei en ontwikkeling op één locatie te laten plaatsvinden’, aldus Arjan Hak. De bouw van de tweede fase laat nog even op zich wachten. Hak: ‘We gebruiken de tijd om te kijken hoe we invulling aan de extra ruimte gaan geven. Het staat vast dat we met name in de productie en logistiek meer ruimte nodig gaan hebben.’

Fijne gesprekken
Tot slot benadrukt de algemeen directeur van Bresc de flexibele samenwerking met het projectteam van Kop van Brabant. ‘Zij hebben in dit proces goed meegedacht en ons gestimuleerd. We hebben fijne gesprekken gehad waarin we goede afspraken hebben gemaakt’. Bresc kijkt uit naar de verhuizing en hoopt veel klanten te mogen ontvangen in het nieuwe bedrijfspand op Kop van Brabant.

Share
Joop
By Joop september 27, 2018 16:02

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad