Burgemeester Naterop en wethouders nemen afscheid van Genderen

Joop
By Joop december 15, 2018 22:21

Burgemeester Naterop en wethouders nemen afscheid van Genderen

GENDEREN – Op 15 december kwamen Burgemeester Naterop en zijn vrouw samen met de wedhouders afscheid nemen in Genderen, want op 1 januari 2019 zal gemeente Aalburg ophouden te bestaan en zal een nieuwe gemeente ontstaan: Altena. Het gezelschap werd ontvangen met muziek van Excelsior die een aantal muziekstukken speelden als welkom.

Tijdens een gezellig samenzijn in het dorpshuis van Genderen namen Burgemeester Naterop  en zijn wethouders afscheid van Genderen. Voorzitter Paul Thur sprak het gezelschap toe en benadrukte de uitstekende samenwerking tussen de dorpsraad en B&W. De genodigden werden ruim in het zonnetje gezet en als dank voor de samenwerking werden er prachtige bloemen aangeboden.

Burgemeester Naterop ging in op de samenwerking en benadrukte de fijne samenwerking, maar vooral het “Samen Doen” project dat jaren geleden in Genderen is opgestart en waar hij graag aan mee heeft gedaan.  Naterop  was niet alleen bestuurlijk betrokken bij “Samen Doen”, maar stak samen met zijn vrouw de handen uit de mouwen om ook daadwerkelijk mee te doen en daarbij waren vuile handen geen probleem.

Nu  de nieuwe gemeente er aan komt op 1 januari, zou Naterop graag zien dat “Samen Doen” een vervolg gaat krijgen. Niet alleen wat opruimen en schoonmaken, maar ook zou hij graag zien dat in de moderne en snelle tijd, de ouderen en eenzamen niet vergeten zullen worden. “Zoek die mensen eens op, en ik weet zeker dat Genderen dat prima weet op te lossen”, aldus  Naterop. “We hebben hier een aantal jaren gewoond en weten hou de mensen hier in elkaar steken, en heb daar alle vertrouwen in”, voegt Naterop toe. Voorzitter Paul Thur van de dorpsraad kreeg het eerste glossy exemplaar over de gemeente Aalburg dat binnenkort in iedere brievenbus zal vallen.

Ook de niet onbekende PR-man van de gemeente Aalburg, Kees Noorloos, werd niet vergeten en kreeg een prachtig boeket bloemen aangeboden.

Na anderhalf uur was het tijd om naar het volgende dorp te gaan, of dat is gelukt is te raden, want iedereen moest natuurlijk het gezelschap nog even de hand drukken en hen alle goeds toewensen voor de toekomst.

 

 

Share
Joop
By Joop december 15, 2018 22:21

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad