Burgemeester sluit kassencomplex in Brakel vanwege vondst hasj

Joop
By Joop augustus 22, 2019 20:51

Burgemeester sluit kassencomplex in Brakel vanwege vondst hasj

BRAKEL – Burgemeester Rehwinkel sluit een kassencomplex aan de Verdrietweg in Brakel voor een jaar vanwege de vondst van een grote hoeveelheid hasj. De eigenaar ontving inmiddels bericht van de Zaltbommelse burgemeester over zijn besluit.

Vondst hasj in kassencomplex Op 25 april 2019 trof de politie in het leegstaande kassencomplex 180 kilo hasj aan. Daarnaast trof de politie diverse kratten aan waarin goederen zaten die bestemd zijn voor het vervaardigen van softdrugs. Ook werd er een illegale sigarettenfabriek aangetroffen in één van de afgesloten ruimtes in het complex.

Einde aan drugsactiviteiten Met de langdurige sluiting van het kassencomplex wil burgemeester Rehwinkel een einde maken aan de drugsgerelateerde activiteiten vanuit het pand. “Wij nemen deze maatregel om productie, gebruik, verstrekking en handel in drugs tegen te gaan. Panden waar drugs aanwezig zijn hebben een aanzuigende werking op criminele activiteiten in de omgeving. Dit levert een ernstig gevaar voor de openbare orde op. Om dit in de toekomst te voorkomen, sluit ik het pand voor een jaar”, aldus burgemeester Rehwinkel.

Foto: Hans Verbeek

Dit bercht is 223 keer gelezen

Share
Joop
By Joop augustus 22, 2019 20:51

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad