Burgemeester sluit opnieuw pand in Gorinchem

Joop
By Joop maart 26, 2019 10:34

Burgemeester sluit opnieuw pand in Gorinchem

GORINCHEM – Burgemeester Melissant-Briene heeft vandaag een aanbouw gelegen achter een woning aan de Parallelweg in Gorinchem gesloten. Op zaterdag 26 januari j.l. heeft in deze aanbouw korte tijd een brand gewoed en werd er door de brandweer een hennepkwekerij aangetroffen. De aanwezige hennep en de apparatuur werden door de politie in beslag genomen. Het is de tweede keer in korte tijd dat de burgemeester een pand sluit na de vondst van hennep.

Het pand wordt voor de duur van drie maanden gesloten op grond van artikel 13b van de Opiumwet. Op grond van dit artikel kan de burgemeester een pand, waar drugs gefabriceerd of verhandeld wordt, sluiten.

De gesloten ruimte was ingericht voor het verbouwen c.q. cultiveren van hennepplanten. In totaal werden in de hennepkwekerij 482 hennepplanten aangetroffen.

Het aanpakken van drugsgerelateerde activiteiten heeft hoge prioriteit. Deze vorm van criminaliteit brengt onveiligheid en overlast met zich mee voor de omgeving omdat het een aanzuigende werking heeft op criminele activiteiten.

Dit bercht is 510 keer gelezen

Share
Joop
By Joop maart 26, 2019 10:34

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad