Buurtbemiddeling bij Huurdersbelangenvereniging

Joop
By Joop maart 29, 2018 19:00

Buurtbemiddeling bij Huurdersbelangenvereniging

SLEEUWIJK – De Huurdersbelangenvereniging Land van Heusden en Altena houdt op woensdag 18 april in de Bolderik te Sleeuwijk haar jaarlijkse ledenvergadering. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Tijdens de ledenvergadering geeft Surplus Welzijn voorlichting over Buurtbemiddeling. Heb je een conflict met de buren? Komen jullie er samen niet aan uit? Dan kan buurtbemiddeling uitkomst bieden. Je kunt buurtbemiddeling bijvoorbeeld inschakelen bij conflicten over: Geluidsoverlast, overhangende takken, vernieling, overlast van huisdieren etc.  Voor de buurtbemiddeling worden nog vrijwilligers gezocht, die vervolgens worden ingezet bij conflicten.

Tijdens de ledenvergadering komen verder de gebruikelijke jaarverslagen en bestuursverkiezingen aan bod. De Huurdersbelangenvereniging neemt afscheid van bestuurslid H. Nieuwkoop-Evertse uit Veen. Ze is nog op zoek naar nieuwe bestuursleden, waaronder een penningmeester. Ook nieuwe leden zijn van harte welkom, zij krijgen bij het lidmaatschap een gratis spaarlamp cadeau. Meer informatie is te vinden op de website of via hbvswart@gmail.com .

https://www.woonservicemeander.nl/over-meander/huurders-belangen-vereniging/

Share
Joop
By Joop maart 29, 2018 19:00

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad