Cees Treffers wint BBQ bokaal 2018

Joop
By Joop juli 16, 2018 10:14

Cees Treffers wint BBQ bokaal 2018

Op Zaterdag 14 juli werd onder heerlijke zomerse omstandigheden door de wedstrijdvissers van ‘’de Bergse Maas ‘’ weer gestreden om de barbecue bokaal , gevist werd er aan het kanaaltje in Babyloniënbroek.

Het was warm deze zaterdag dus of de vis zin had om te willen azen was nog maar de vraag. 0m iets over half twee werd door Jaap het startsein voor deze 2uur durende wedstrijd gegeven. En het bleef nadat de voerballen te water waren gegaan bij de meeste deelnemers erg stil. Nu en dan werd er door verschillende deelnemers een klein voorntje gevangen en na ruim 5 minuten presteerde Leo het om midden in het parcours een mooie brasem te vangen. Een half uurtje later kreeg Zeger een mooie aanbeet, hij slaat aan en voelt dat het iets groots is. Na een dril van een paar minuten komt tot ieders verbazing een paling in het schepnet van Zeger terecht. Hij word gemeten (70cm) waarna hij word terug gezet omdat paling niet meetelt. Even later weet Cees ook nog een grote brasem te vangen en verder word er op wat klein spul na niks meer gevangen.

Na afloop word de vangst door de weegploeg in kaart gebracht waarop iedereen huiswaarts keerde. Rond 19.00 werd iedereen met aanhang verwacht in het clubgebouw aan de Broekse vijver waar onder het genot van een drankje heerlijk  kon worden gebarbecued, tijdens deze gezellige avond werd ook de uitslag bekent gemaakt en bleek dat Cees vandaag het meeste gewicht wist te vangen en zo mocht hij de wisseltrofee en daarbij horende prijs in ontvangst nemen. De winnaar besloot later op de avond dat de wisseltrofee met Bert Kommers mee naar huis mocht omdat we vonden dat hij dit met zijn 11e plaats wel had verdiend.

Uitslag

1 Cees Treffers, 1740 gram
2 Leo Kleian, 1350 gram
3 Johan Treffers, 550 gram
4 Hans Weck, 230 gram
5 jaap v Ballegooijen, 110 gram
6 Ronald Minkels, 80 gram
7 Wim vd Kolk, 50 gram
8 Ad Treffers 40 gram
9 Dirk Groenewold, 40 gram
10 Zeger vd Stelt, 20 gram 
11 Bert Kommers, 10 gram

De volgende Wedstrijd staat gepland op zaterdag 28 Juli. We vissen dan de vakantie vaste hengel wedstrijd aan het doorns kanaal. Nummers loten om 08.15 bij de Rabobank in Almkerk en we vissen dan van 09.00 tot 12.00.   

Share
Joop
By Joop juli 16, 2018 10:14

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad