Chaos op de A27 vanwege politieactie bij de Merwedebrug (Video)

Joop
By Joop maart 28, 2019 19:50

Chaos op de A27 vanwege politieactie bij de Merwedebrug (Video)

NIEUWENDIJK – Vanwege een politieactie bij de Merwedebrug waarbij een auto werd klemgereden en vervolgens twee mannen werden aangehouden is als gevolg van die actie een flinke chaos ontstaan. De twee aangehouden mannen worden verdacht van het stelen van een pinpas.

Vooral in de richting Nieuwendijk vanuit Hooipolder kwam het verkeer muurvast te zitten. Tientallen automobilisten vervolgden hun weg via de vluchtstrook om vervolgens bij Nieuwendijk weer vast te komen zitten omdat daar de vluchtstrook onderbroken werd en veel automobilisten die wel het fatsoen hadden om de normale weg te vervolgen de gebruikers van de vluchtstrook er niet tussen lieten.

Een groot deel van de mensen die de vluchtstrook gebruiken namen de afslag Nieuwendijk om vervolgens via de oprit weer de A27 op te gaan. Weer andere probeerden als alternatief door via Giessen en Zaltbommel naar de A2 te komen waardoor er weer opstoppingen ontstonden bij de rotondes van Almkerk en Giessen. Onze redactie stond ook in de file en maakte onderstaande video via de dashcam

Dit bercht is 450 keer gelezen

Share
Joop
By Joop maart 28, 2019 19:50

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg