Christelijke Vrouwendag Altena met schrijfster Joke Verweerd

Joop
By Joop oktober 8, 2019 18:38

Christelijke Vrouwendag Altena met schrijfster Joke Verweerd

ALTENA – Het thema voor de 5e Christelijke Vrouwendag Altena is “Bewogen en bevlogen”. Joke Verweerd neemt ons aan de hand van Romeinen 13 vers 8 mee in dit thema. Wat is onze taak en wie (of Wie) is ons voorbeeld? Hoe kunnen wij de ballast loslaten en de bagage koesteren? Naast Joke Verweerd zal ook Carla Vis op haar eigen wijze een bijdrage leveren aan deze dag. En verder…..samenzang o.l.v. een samengestelde muziekgroep, stands en ontmoeting met elkaar. Deze dag heeft tevens een speciaal tintje, vanwege het 1e lustrum van de Christelijke Vrouwendag Altena.

Datum: Zaterdag 2 november 2019. Locatie: V.E.G. De Koningshof, Burg. Van der Schansstraat 50, Andel. Tijd: 09.30 uur – 16.00 uur. Kosten: € 22,50 incl. koffie/thee en lunch.

Joke Verweerd werd geboren in 1954 te Krimpen aan den IJssel. Na de middelbare school volgde zij de opleiding Middelbare Sociale Arbeid omdat ze graag met mensen wilde werken en benieuwd was naar wat zij kon betekenen in de samenleving. Na haar huwelijk en de geboorte van haar zoon en haar dochter is het schrijven langzamerhand een grotere rol in haar leven gaan spelen.

Joke schrijft romans, verhalen en gedichten. Recentelijk verscheen het boek “Troostpleister” van haar hand. Dit boek schreef zij n.a.v. het verlies van haar man in 2017.

Joke was tot 2009 voorzitter van de protestants-christelijke auteursvereniging “Schrijvenderwijs”. Ook werkte Joke mee aan “De Taalfontein”, een taalmethode voor het basisonderwijs. Joke geeft veel lezingen over haar werk, bij bibliotheken, gemeente-avonden en vrouwenorganisaties en ze heeft regelmatig de leiding op koffieochtenden. Ook geeft zij graag gastcolleges op scholen. Tweemaal heeft Joke de ND-BCB Publieksprijs voor het beste Christelijke boek in ontvangst mogen nemen. En driemaal werd zij uitgenodigd om het actieboek voor de Christelijke Boekenbranche te schrijven.

Mis deze bijzondere dag niet en meld je aan via de website www.vrouwendag-altena.nl Vol=vol!

Foto: Team Vrouwendag Altena

Dit bercht is 281 keer gelezen

Share
Joop
By Joop oktober 8, 2019 18:38

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad