Cocktails maken in Drongelen

Joop
By Joop juli 27, 2020 11:46

Cocktails maken in Drongelen


DRONGELEN – Het is zomer. En bij dat zomerse gevoel hoort onder andere een lekkere cocktail. Zie jij jezelf al op een zomerse avond fijn op het terras zitten met een lekkere cocktail?

Maar hoe wordt een cocktail eigenlijk gemaakt? Dorpshuis De Oude School in Drongelen organiseert daarom een cocktailworkshop. En niet zomaar één. De avond wordt gepresenteerd door een heuse mixologist. Dit is een dure naam voor cocktailshaker. Deze bartender heeft de European Bartender School gevolgd en weet dus waar hij over praat.  Hij zal dan ook zeker wat theorie vertellen. Maar hij zal zeker laten zien hoe cocktails gemaakt worden.  Tijdens de workshop worden een aantal cocktails gemaakt. Zo zullen onder andere de  Sex on the Beach en de Mojito gemaakt worden.

De workshop is op zaterdagavond 8 augustus.

Wil je ook deelnemen aan de cocktailworkshop en ben je 18 jaar of ouder? Meld je dan  aan via algemeen@dorpshuisdrongelen.nl Je krijgt dan van ons een bevestiging. Vervolgens kan dan kan het inschrijfgeld overgemaakt worden. Deelname aan de cocktailworkshop kost € 25.00 per persoon. 

Aangezien de RIVM richtlijnen nog steeds van toepassing zijn, zijn er echter een gering aantal plaatsen beschikbaar.Ben er dus op tijd bij met opgeven!

Inloop op zaterdag 8 augustus is vanaf 19.30 uur en de workshop begint om 20.00 uur. De workshop zal zeker een paar uur duren.

Share
Joop
By Joop juli 27, 2020 11:46

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad