Con Amore vraagt gastleden om mee te zingen met de Marcus Passie !

Joop
By Joop december 28, 2017 00:53

Con Amore vraagt gastleden om mee te zingen met de Marcus Passie !

SLEEUWIJK – Heeft u de wens om eens met een Passie mee te zingen? Dat kan, want op Palmzondag 25 maart 2018 zal C.G.K. “Con Amore” Sleeuwijk in de Ontmoetingskerk in Sleeuwijk de Marcus Passie uitvoeren.

Op Goede Vrijdag 30 maart 2018 hoopt het koor dezelfde Passie uit te voeren in de St. Pieter in Tricht. Deze nieuwe en nog niet eerder uitgevoerde Passiemuziek naar het evangelie van Marcus is samengesteld, bewerkt en gecomponeerd door de dirigent van het koor dhr. Jaap Kwakkel.

Naast koor-en samenzang zullen de muziekstukken door gesproken tekst met elkaar verbonden worden. Als u het leuk vindt om hierin mee te zingen, dan bent u als gastlid van harte welkom. De muziek is Nederlandstalig en niet moeilijk om in te studeren.

Wij kunnen uw steun (ofwel uw stem) goed gebruiken ! Aan deze deelname zijn geen kosten verbonden (behalve voor het busvervoer voor de uitvoering in Tricht). Het koor repeteert op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Bolderik in Sleeuwijk. De repetities voor de Marcus Passie beginnen op maandag 8 januari.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van Con Amore (0183-401696)

Doet u mee  ?? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar conamoresleeuwijk@gmail.com of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer. U kunt zich natuurlijk ook aanmelden tijdens de repetities vanaf 8 januari in de Bolderik, Nanningh Keyserstraat 2 te Sleeuwijk.

Meer informatie over het koor is te vinden op de website: www.conamore-sleeuwijk.nl

Graag tot ziens bij de repetities.

Dit bercht is 1128 keer gelezen

Share
Joop
By Joop december 28, 2017 00:53

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad