Dag van de verzorging in Zorgplein Maaswaarden (Video)

Joop
By Joop mei 12, 2020 07:30 Bijgewerkt

Dag van de verzorging in Zorgplein Maaswaarden (Video)


WIJK EN AALBURG / ANDEL – Op 12 mei is het de “Dag van de Verzorging” en bij Zorgplein Maaswaarden zal dat zeker niet onopgemerkt voorbijgaan.

Een groot deel van de bewoners bij Zorgplein Maaswaarden heeft op deze “Dag van de Verzorging een woordje over voor de mensen die hen verzorgen. Daaruit blijkt wel dat iedereen het geweldig vindt en dat steken ze niet onder stoelen of banken, in de video die we samenstelden uit de beelden die we toegezonden kregen om er één geheel van te maken.

De zelfs bestuurder Van Bokhoven, van Zorgplein Maaswaarden een goed woordje overheeft voor het verzorgend personeel is toch wel bijzonder te noemen in deze Coronatijd.
Als kers op de taart heeft de voorzitter van de Raad van Bestuur, mevrouw Van Bokhoven, een goed woord over voor de verzorgers. “Het was veel, het was geweldig en het was super”, waren de woorden die zij sprak.

Samenvattend kunnen we zeggen, dat daar een prima team haar best doet, om het alle bewoners naar hun zit te maken en dat niets te veel is om in deze Coronatijd onze ouderen bij te staan in deze moeilijke tijd.

Kijk naar de samenvatting van de bedankjes die we monteerden in een video die u hieronder kunt bekijken

 

Share
Joop
By Joop mei 12, 2020 07:30 Bijgewerkt

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad