Dagworkshops: herinneringssteen van speksteen maken

Joop
By Joop mei 2, 2019 17:23

Dagworkshops: herinneringssteen van speksteen maken

REGIO – Een bijzondere workshop speksteen bewerken: je maakt onder deskundige begeleiding een symbolisch beeld als herinnering aan een persoon of gebeurtenis in je leven. Het maken van een beeld kan je helpen om verdriet een plaats te geven in je leven.

Op deze dag werk je aan je eigen beeld en ben je vrij om te vertellen over dat wat je bezighoudt. Uiteraard is dit niet verplicht. Voorbeelden van een symbolische steen zijn: een hart, een omhelzing, ouder(s) met kind(eren), een engel, vogel … of wat je zelf in gedachten hebt.

Speksteen is een zachte steen die bewerkt wordt met vijlen en schuurpapier. Hierna wordt de steen gepolijst en in de was gezet, waardoor hij glans krijgt en de kleur verdiept.

Een dagworkshop begint om 9.30 uur met koffie/thee en iets lekkers. Na de uitleg over de stenen en het programma kiezen de deelnemers een steen en gaan aan de slag. De workshop eindigt rond 16.00 uur.

Kosten: € 80,= inclusief koffie/thee met iets lekkers, lunch, steen en gebruik van materialen. Met dieetwensen wordt rekening gehouden.

Plaats: Werkendam
Data: zaterdag 18 mei (nog twee plaatsen beschikbaar)
donderdag 20 juni (nog meerdere plaatsen beschikbaar)

Heb je interesse maar kun je niet op genoemde data, laat het even weten.
In overleg kan een extra workshop worden gepland.

Er worden ook speksteenworkshops gegeven zónder specifiek thema, als je hiervoor belangstelling kun je dit ook laten weten.

Meer informatie en aanmelden: 
Nini Hakkers, tel. 06-10157703 of mail: nini@vedere.nl
Corine de Jong, tel. 06-26927051, of mail: info@corinedejonguitvaart.nl

Dit bercht is 417 keer gelezen

Share
Joop
By Joop mei 2, 2019 17:23

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad