Dansavond in Drongelen

Joop
By Joop maart 12, 2019 21:31

Dansavond in Drongelen

DRONGELEN – Lekker dansen, de quickstep, cha-cha-cha, jive, Engelse wals, rumba, een foxtrotje of gewoon je eigen dansje dansen. Het kan binnenkort allemaal gedanst worden in Drongelen. De vrijwilligers van Dorpshuis De Oude School organiseren namelijk een dansavond en wel op vrijdagavond 29 maart.

En bij een dansavond hoort natuurlijk live-muziek. Dat maakt de sfeer veel leuker en gezelliger. Het  muzikale duo ‘got2sing’ komt dan op deze dansavond optreden. Zij spelen van alles, van de jaren 60 tot nederpop. Goede muziek dus om lekker te dansen.

Het dorpshuis opent ’s avonds om 19.00 uur haar deuren. Je kan zo binnenlopen om de sfeer te proeven, want de entree is gratis. Dus beentjes van de vloer in Drongelen.

Vrienden, kennissen, familieleden en collega’s zijn natuurlijk ook van harte welkom bij dorpshuis De Oude School in Drongelen. Dus tot vrijdagavond 29 maart!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Like dan de facebookpagina, www.facebook.com/oudeschooldrongelen of bezoek de website van het dorpshuis www.dorpshuisdrongelen.nl

Dit bercht is 195 keer gelezen

Share
Joop
By Joop maart 12, 2019 21:31

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg