De Sterkste man van Altena wordt weer georganiseerd!

Joop
By Joop juli 9, 2019 21:47

De Sterkste man van Altena wordt weer georganiseerd!

ANDEL – Stichting de Sterkste man van Altena, samen met de 6de sterkste man van de wereld (Fouad Hssaini), organiseerd dit jaar weer het evenement ‘de sterkste man van Altena’, voorgaande jaren realiseerden ze een geweldig evenement met veel toeschouwers, op het dorpsplein te Andel. Het evenement is opgestart met het motto ‘bewegen, samenbrengen en buiten zijn’ iets waar ook onze sponsoren achter staan.

Op 31 Augustus 2019 (dit jaar in de middag vanaf 13:00 tot 19:00) op het dorpsplein te Andel, wordt een grote groep toeschouwers verwacht uit de regio en zelfs uit de Benelux! De sterkste man van Altena wordt dan wel in Andel georganiseerd maar laat deelnemers toe ook van buiten de regio, en dit heeft geresulteerd dat de gewichten opgeschroefd moesten worden omdat de deelnemers nóg meer in huis hebben dan de voorgaande jaren.

De stichting sterkste man van Altena is begonnen in 2018 (daarvoor in 2017 was het nog geen stichting en werd het georganiseerd door Beeksports) en heeft als motto het naar buiten brengen van sport en het lichamelijk bezig zijn in de buitenlucht. Mede hierom heeft ook de ondernemer Beeksports (welke onder andere één op één coaching in de regio verzorgt) zich aan deze groep verbonden.

Zoals een ieder die in Altena woont en leeft weet, zijn er veel ondernemers, het mooie is dan ook dat veel van deze ondernemers hun steentje hebben willen bijdragen. Sommigen hebben uren laswerk in de materialen zitten en anderen hebben de shirts gesponsord (Vos Kunststoffen, Jakko Sport Altena). Ook de deelnemers aan dit evenement worden tot in de puntjes verzorgd, zo zal er ook een masseur aanwezig zijn om de spieren los te maken en op te warmen, zodat er veilig en goed gesport kan worden.

De deelnemers en sponsoren worden getrakteerd op een spetterend evenement waar veel krachtvertoon wordt tentoongesteld en waar bovenal ook de mogelijkheid is om voor de toeschouwers zelf eens te voelen hoe zwaar de onderdelen zijn. Uiteraard zal Fouad Hssaini ook aanwezig zijn en een en ander uitleggen over de oefeningen bij de sterkste man van Nederland en de sterkste man van de wereld evenementen.

Tevens zal er dit jaar ook een horeca-tent waar iedereen ook van een hapje en drankje kan worden voorzien. Wij zien uit naar een mooi evenement op 31 augustus vanaf 13:00 tot 19:00. Ook geeft dit jaar de vrijwilliger Brandweer een speciale tint aan het evenement, door middel van werving voor de gemeente Altena en wat entertainment voor de kinderen. Bij verschillende Brandweer posten in de gemeente Altena is de Brandweer op zoek naar ‘Parttime Hero’s’, neem gerust een kijkje en laat u vrijblijvend informeren hierover.

Stockfoto

Dit bercht is 424 keer gelezen

Share
Joop
By Joop juli 9, 2019 21:47

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad