De week van de opvoeding: opvoeden is samenspel!

Joop
By Joop september 28, 2018 16:58

De week van de opvoeding: opvoeden is samenspel!

Van 1 tot en met 7 oktober vindt de Week van de Opvoeding plaats. Het thema van dit jaar is  “ opvoeden is samenspel ” .

Het thema van dit jaar:  Opvoeden is samenspel. Opvoeden doe je niet alleen. Het is een samenwerking tussen onder meer ouders,  kinderopvang, scholen, sportverenigingen en gemeente.

Voor opvoeders en ouders in de regio Midden-Brabant worden verschillende bijeenkomsten georganiseerd over opvoeden en opgroeien door GGD Hart voor Brabant in samenwerking met vele organisaties zoals Helder Theater, ContourdeTwern, R-Newt, Kentra (Novadic-Kentron) en partners van de Tilburgse Toegang. Ouders en opvoeders hebben de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen over opvoeden en opgroeien.

Tilburg
Op maandagavond  1 oktober van 19:30 – 21:30 uur is er in wijkcentrum de Heyhoef (wijk Reeshof) een theateravond over ‘jongeren en middelengebruik’ voor ouders/verzorgers van 10-17 jaar. Aanmelden hiervoor kan uiterlijk woensdag 26 september door het digitale formulier in te vullen op www.ggdhvb.nl/themaavond.

Regio Noord:
Op donderdagavond 4 oktober van 19.30 – 21.30 uur is er op het Cambreur College te Dongen, Monseigneur Schaepmanlaan 13, 5103 BB Dongen, een avond over: Alcohol & Drugs, wat doet dat met het Puberbrein, voor ouders/verzorgers van jongeren van 12 – 17 jaar. Aanmelden tot uiterlijk 27 september via puberbreindongen@outlook.com.

Aanmelden en informatie bij: a.brouwers@ggdhvb.nl  www.ggdhvb.nl

Voor activiteiten in de regio in de week van de opvoeding www.weekvandeopvoeding.nl

Ook buiten de week van de opvoeding worden er veel interessante lezingen en cursussen voor opvoeders georganiseerd. Meer info www.ggdhvb.nl.

Share
Joop
By Joop september 28, 2018 16:58

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad