Dorpen in Altena niet meer te vinden en niet meer herkenbaar

Joop
By Joop februari 6, 2019 20:03

Dorpen in Altena niet meer te vinden en niet meer herkenbaar

Ingezonden stuk: Jan van Rijswijk

Afgelopen weken zijn ALLE naamborden van de 21 dorpen van Altena verwijderd,en dat betekend dat de plaatsen niet meer herkenbaar zijn, en dat vind ik een blamage. Een ieder weet allang dat het 1 gemeente ALTENA werd 1 januari j.l. en wat schetst mijn verbazing,dat de gemeente Altena nu pas tot de ontdekking zijn gekomen,dat ze de nieuwe plaatsnaamborden nog moeten bestellen. En dat zou dan betekenen,dat het nog drie maanden kan duren voor dat een ieder weet in welk dorp men zich eigenlijk bevind.En dat vind ik belachelijk voor ons als inwoner, maar zeer zeker voor hen die niet hier vandaan komen, want waar en in welk dorp bevind hij/zij zich?

Ik weet dat de eerste borden weggehaald zijn door iemand die dat leuk vond, maar dat betekend niet dat dan de gemeente zelf maar gauw de rest verwijdert, zodat ze nu al bang werden, dat alles bij de burger terecht zou komen.

Jammer dat dit zo nu moet, maar toch hoop ik dat de borden binnen een paar weken geplaatst kunnen worden, maar ik vrees……

Op Vrijdag 5 zaterdag 6 April wordt de 80 kilometer wandeltocht van 1 ALTENA georganiseerd, en dat zou dan betekenen, dat de wandelaars niet eens weten in welk dorp ze wandelen, terwijl ze alle dorpen moeten passeren. Daarom zijn wij wel op tijd, door een goede route beschrijving aan de wandelaars mee te geven, zodat ze dan WEL WETEN DOOR WELKE PLAATS MEN WANDELT.

Ik hoop en spreek de wens uit, dat ONZE gemeente ALTENA voor 5 April de NAAMBORDEN geplaatst zullen hebben.

Vriendelijke Groet: JAN VAN RIJSWIJK

Share
Joop
By Joop februari 6, 2019 20:03

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad