Dorpsquiz Genderen in een bomvolle tent tijdens Zomerfeest Genderen

Joop
By Joop augustus 23, 2018 23:15

Dorpsquiz Genderen in een bomvolle tent tijdens Zomerfeest Genderen

GENDEREN – Op donderdag 23 augustus werd tijd het Zomerfeest Genderen de tweede editie gespeeld van de Ertepikkers Quiz. In een bomvolle feesttent werd de tweede editie gespeeld van de Ertepikkers Quiz in Genderen. Er deden 35 ploegen mee waardoor de tent behoorlijk was gevuld.

Op deze avond werden er muziekfragmenten gespeeld waar de deelnemers moesten zien te achterhalen welke fragmenten dat waren. Internet was op deze avond uit de boze en men moest het deze avond dus op eigen kracht doen.

Later op de avond kwamen de “Ertepikkers binnen”, een afdeling van fanfare Excelsior, die een aantal muziekfragmenten speelden waar de deelnemers moesten raden welke dat waren. De zaal haakte in en het werd een gezellige boel.

Kunstenaar Richard van de Koppel maakte een mooie prijs voor de winnende ploeg.

De combinatie Zomerfeest Genderen en de Ertepikkers Quiz is een schot in de roos geweest, en we vragen ons af of dit een vervolg gaat krijgen de komende jaren. Een geweldig goed georganiseerde Quiz die de nodige uurtjes in beslag genomen zal hebben. Wat ons betreft een dikke pluim voor de organisatie.

Rond half elf ging de jury in beraad om de winnende ploeg bekend te maken.

Nummer 1 werd:  “Gender(s)neutraal” met 2004 punten, gevolgd door de “Klaai-hoazen” met 1923 punten, nummer 3 werd “Antwoord op al oe Verhagen“.

Hieronder kunt het bericht delen via Social Media

Share
Joop
By Joop augustus 23, 2018 23:15

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad