Een zaterdag vol mijlpalen!

Joop
By Joop juli 12, 2021 15:44

Een zaterdag vol mijlpalen!


Afgelopen zaterdag was een bijzondere dag. De peuters en kleuters mochten na twintig speciale beweeglessen hun nijntje Beweegdiploma in ontvangst nemen. Deze twintig lessen hebben grotendeels buiten plaatsgevonden op het schoolplein van basisschool de Hoeksteen. Gelukkig konden de jongste leden van W.I.K. de laatste les wel binnen in de zaal hun gymkunsten laten zien zelfs met publiek.

Voor de lockdowns waren diverse assistenten en trainsters al gestart met KNGU opleidingen. Door corona werd het een grote uitdaging om de opleidingen te volgen. Deels werd het online voortgezet, opdrachten vonden plaats tijdens de buitenlessen en een sprint werd de afgelopen zes weken getrokken met fysieke bijeenkomsten en met succes!

Anne van Rijswijk nam haar KNGU N1 assistent diploma in ontvangst. Romy van Beek en Amke en Manon Vlastuin mogen zich nu officieel trainer-coach noemen met het behalen van hun KNGU N3 diploma. Na een tweejarig traject werd afgelopen zaterdag het praktijkexamen afgelegd waar zij alle drie lieten zien dat zij de vaardigheden beheersen. Sportvereniging W.I.K. is enorm trots op al deze kanjers!

  • Foto: WIK
Share
Joop
By Joop juli 12, 2021 15:44

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
het weer

Volg ons op Telegram

Volg ons op Telegram

Ad

Het weer in Altena

Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad