Evangelische Yeshua Gemeente doopt 8 leden (Video)

Joop
By Joop juni 28, 2016 01:16

Evangelische Yeshua Gemeente doopt 8 leden (Video)

Doop-1GENDEREN – De Evangelische gemeente Yeshua uit Wijk en Aalburg hield zondag 26 juni een doopdienst waar 8 leden van de gemeente werden gedoopt. De dienst werd gehouden in Genderen bij familie Vos

De dag begon met een stralende zon, maar tegen de tijd dat de dienst om 11.00 uur begon werd het weer slechter en viel de regen gestaagd naar beneden. Omdat de doopdienst in openlucht werd gehouden werden snel de versterkers en andere elektronische spullen beschermd tegen de regen.

De dienst was nog maar net begonnen toen via Buienradar werd gemeld dat er onweer en windstoten werden verwacht. Omdat de dopelingen via onderdompeling zouden worden gedoopt, geen veilige situatie dus.

De preek werd achterwege gelaten en men ging snel over tot het dopen van de dopelingen.

Rondom het bad waar de doop zou plaatsvinden, hadden de mensen die de dienst bijwoonden, al het vermoeden dat er regen zou kunnenkomen, want bijna iedereen was voorzien van een paraplu of regenjas.

Joop Lankhaar van AltenaDigitaal was op verzoek aanwezig om de dienst op te nemen voor de dopelingen, en maakte ook de volgende korte samenvatting van deze natte dienst. Voor de dopelingen en voorgangers geen probleem, want die moesten toch te water.

Yeshua gemeente Aalburg doopt 8 leden from Genderendigitaal Genderen on Vimeo.

Share
Joop
By Joop juni 28, 2016 01:16

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad

Volg ons op Telegram

Volg ons op Telegram

Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad