Extra alertheid gevraagd op de weg tijdens het oogstseizoen

Joop
By Joop september 24, 2020 18:37

Extra alertheid gevraagd op de weg tijdens het oogstseizoen


Bij alle toegangswegen van de gemeente Altena staan nieuwe borden om weggebruikers attent te maken op het oogstseizoen. Bij het binnenhalen van de oogst kan modder op de weg leiden tot gevaarlijke situaties. Weggebruikers worden gevraagd rekening te houden met de oogstwerkzaamheden.

 Tijdens de oogstwerkzaamheden rijden er meer landbouwvoertuigen op de openbare weg. Er is kans op verkeershinder. Daarnaast kan modder op de weg leiden tot slipgevaar, waardoor het goed is dat weggebruikers hun snelheid aanpassen.

Gemeente Altena en vertegenwoordigers van agrariërs en politie hebben afspraken gemaakt om gevaren op de weg bij het binnenhalen van de oogst te beperken. Agrariërs zijn verantwoordelijk om de weg schoon te maken bij modder en kapotte bermen te herstellen. Waar nodig plaatsen agrariërs extra waarschuwingsborden tijdens oogstwerkzaamheden.

FOTO:  Wethouder Roland van Vught en wethouder Hans Tanis plaatsen een nieuw waarschuwingsbord in Hank aan de Keizer Napoleonweg/Kurenpolderweg om weggebruikers te attenderen op het oogstseizoen.

Foto: Gemeente Altena

 

Share
Joop
By Joop september 24, 2020 18:37

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad

RSS Amber Alert

  • Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad