Film ‘Onward’ bij St. Paraplu

Joop
By Joop september 25, 2020 17:00

Film ‘Onward’ bij St. Paraplu


Wijk en Aalburg – Op woensdag 7 oktober 2020, organiseert stichting Paraplu weer een kinderfilmmiddag. Ook deze keer is er een actuele film te zien in BuBeClu  te Wijk en Aalburg. De vrijwilligers van de Paraplu draaien vanaf 14.00 uur de Disney film ‘Onward’ op groot beeldscherm voor kids vanaf 6 tot ongeveer 14 jaar. De film is Nederlands gesproken, dus ook voor de kleinere kids goed te volgen.

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van de twee jonge elvenbroers Ian & Barley. In Onward beginnen de twee broers aan een bijzondere & avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er ergens in de wereld nog magie te vinden is om zo hun overleden vader voor 24 uur weer tot leven te wekken.

Wil je weten hoe dit leuke, spannende verhaal afloopt, kom dan a.s. woensdag naar BuBeClu. De entree bedraagt € 3,- maar ben je lid van Stichting Paraplu Aalburg, dan betaal je slechts € 2,-. BuBeClu is te vinden aan Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg. De film is om ongeveer 15.45 uur afgelopen.

Let op! Wij houden ons aan de RIVM regels. In en om BuBeClu dient gebruik gemaakt te worden van de looproutes.

Share
Joop
By Joop september 25, 2020 17:00

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad

RSS Amber Alert

  • Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad