Film ‘Sherlock Gnomes’ bij St. Paraplu

Joop
By Joop oktober 26, 2018 18:05

Film ‘Sherlock Gnomes’ bij St. Paraplu

WIJK EN AALBURG – Op woensdag 7 november 2018 organiseert stichting Paraplu weer een kinderfilmmiddag. Ook deze keer is er een actuele film te zien in BuBeClu  te Wijk en Aalburg. De vrijwilligers van de Paraplu draaien vanaf 14.00 uur de film ‘Sherlock Gnomes’ op groot beeldscherm voor kids vanaf 6 tot ongeveer 14 jaar. De film is Nederlands gesproken, dus ook voor de kleinere kids goed te volgen.

 De geliefde tuinkabouters uit Gnomeo and Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat Gnomeo en Juliet met hun vrienden en familie arriveren in de stad, beginnen ze eerst met het lenteklaar maken van de tuin. Maar dan komen ze erachter dat iemand in Londen tuinkabouters ontvoert. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze kunnen inschakelen… Sherlock Gnomes.
De beroemde detective arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. De zoektocht wordt een doldwaas avontuur waarbij ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en de stad verkennen.

 Wil je weten hoe dit leuke, spannende verhaal afloopt, kom dan a.s. woensdag naar BuBeClu. De entree bedraagt € 2,- maar ben je lid van Stichting Paraplu Aalburg, dan betaal je slechts € 1,-. BuBeClu is te vinden aan Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg. De film is om ongeveer 15.45 uur afgelopen.

Dit bercht is 386 keer gelezen

Share
Joop
By Joop oktober 26, 2018 18:05

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg