Film ‘The Lego Movie 2’ bij St. Paraplu

Joop
By Joop augustus 26, 2019 11:20

 Film ‘The Lego Movie 2’ bij St. Paraplu

WIJK EN AALBURG – Op woensdag 4 september 2019 organiseert stichting Paraplu weer een kinderfilmmiddag. Ook deze keer is er een actuele film te zien in BuBeClu  te Wijk en Aalburg. De vrijwilligers van de Paraplu draaien vanaf 14.00 uur de film ‘The Lego Movie 2’ op groot beeldscherm voor kids vanaf 6 tot ongeveer 14 jaar. De film is Nederlands gesproken, dus ook voor de kleinere kids goed te volgen.

Het is vijf jaar geleden dat alles geweldig was en de burgers voor een enorme nieuwe bedreiging staan: LEGO DUPLO®-indringers uit de ruimte, die alles sneller kapot maken dan ze kunnen herbouwen. Om de angstaanjagende indringers te verslaan moeten Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden afreizen naar onbekende werelden, waarbij ze een vreemd sterrenstelsel ontdekken en ze van de ene in de andere muzikale situatie belanden!

Dit is The LEGO Movie 2, het vervolg op het succesvolle deel één.

Wil je weten hoe dit leuke, spannende verhaal afloopt, kom dan a.s. woensdag naar BuBeClu. De entree bedraagt € 2,- maar ben je lid van Stichting Paraplu Aalburg, dan betaal je slechts € 1,-. BuBeClu is te vinden aan Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg. De film is om ongeveer 15.45 uur afgelopen.

Afbeelding: BuBeClu

Share
Joop
By Joop augustus 26, 2019 11:20

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad