Film ‘Wonder Park’ bij St. Paraplu

Joop
By Joop september 30, 2019 11:39

Film ‘Wonder Park’ bij St. Paraplu

WIJK EN AALBURG – Op woensdag 9 oktober 2019, een week later dus dan jullie van ons gewend zijn, organiseert stichting Paraplu weer een kinderfilmmiddag. Ook deze keer is er een actuele film te zien in BuBeClu  te Wijk en Aalburg. De vrijwilligers van de Paraplu draaien vanaf 14.00 uur de film ‘Wonder Park’ op groot beeldscherm voor kids vanaf 6 tot ongeveer 14 jaar. De film is Nederlands gesproken, dus ook voor de kleinere kids goed te volgen.

Wat als het park waar je van droomde werkelijkheid wordt? Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd Junetot leven komt.

June heeft altijd de fantasie gehad om een eigen pretpark te ontwerpen en dan ontdekt ze het vervallen park Wonderland in het bos. Het park komt haar zo bekend voor, samen met de dieren in het park wil ze deze plek weer betoveren.

Wil je weten hoe dit leuke, spannende verhaal afloopt, kom dan a.s. woensdag naar BuBeClu. De entree bedraagt € 2,- maar ben je lid van Stichting Paraplu Aalburg, dan betaal je slechts € 1,-. BuBeClu is te vinden aan Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg. De film is om ongeveer 15.45 uur afgelopen.

Share
Joop
By Joop september 30, 2019 11:39

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad