Fotogroep Altena heeft eigen website

Joop
By Joop juli 14, 2018 22:51

Fotogroep Altena heeft eigen website

ALTENA – Al ruim een jaar zijn een groep beginnende en gevorderde fotoliefhebbers bezig om de omgeving te verkennen waar de leukste foto’s gemaakt kunnen worden, en hebben nu een eigen website waar iedereen van mee kan genieten.

Zo’n anderhalf jaar geleden werd op on ze website een oproep gedaan of er fotoliefhebbers zin hadden om samen een fotogroep te beginnen, waar gevorderden en beginners elkaar konden vinden.  De één om zijn kennis te delen en de ander om wat op te steken van de wat meer gevorderde fotograaf.

Een aantal maanden werd besteed om de beginner wegwijs te maken hoe een camera in elkaar steekt en wat je er allemaal mee kunt doen. De meeste mensen zetten de camera op “A” van Automatisch, maar er is meer te doen dan alleen de makkelijkste  weg van fotograferen.  Hoe maak je bij voorbeeld een foto als het donker is, of hoe voeg je meerdere foto’s samen tot één beeld. Alles kwam de revue voorbij.

Dan zie je dat mensen interesse beginnen te tonen, en “Hoe doe jij dat?”. Dat was nu juist de bedoeling van de fotogroep! Van elkaar leren en daarna samen heerlijk op pad gaan en kennis delen!

Dit weekend is het dan zo ver! De fotoliefhebbers hebben nu een eigen website waar iedereen van mee kan gaan genieten. Het is nog maar het begin, wat fotoalbums en een voorzichtige stap voorwaarts. Maar binnen een aantal maanden komen er ook verlagen en tips hoe we bepaalde foto’s hebben gemaakt en wat je kunt doen met nabewerking. Foto’s maken is één onderwerp, maar je kunt je foto’s op allerlei manieren na-bewerken. En daar heeft weer iedereen zijn eigen visie op.

Wie alvast wil genieten van de foto’s die “Fotogroep Altena” heeft gemaakt kan een kijkje nemen op de website: www.fotogroep-altena.nl.

 

Dit bercht is 1238 keer gelezen

Share
Joop
By Joop juli 14, 2018 22:51

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg