Gebedsuur Bidden voor Altena 

Joop
By Joop november 15, 2020 11:12

Gebedsuur Bidden voor Altena 


Donderdagavond 26 november willen we in de Hervormde Kerk in Almkerk van 19.30 – 20.45 bijeen komen met (maximaal 30) christenen uit heel Altena. Gebed is belangrijk, in ons eentje bidden doen velen van ons in de praktijk toch maar weinig en kort. Dus ontmoeting voor gebed is zeer waardevol!

Na een korte overdenking over gebed zal er in groepjes gebeden worden. Met inachtneming van de 1,5 meter afstand van elkaar zal dit goed te doen zijn en vanzelfsprekend nemen we ook alle andere maatregelen in acht. Ook als u/jij zelf liever niet hardop bidt maar zelf in gedachten wil bidden: van harte welkom! Opgeven voor deze avond kan bij Hennie Bouman via info@biddenvooraltena.nl 

Bekijk ook de website www.biddenvooraltena.nl als u/jij interesse hebt in wekelijks een moment thuis bidden voor Altena, zelf of (online) met enkele anderen. De meerwaarde van opgeven bij deze site is dat het anderen bemoedigt om te weten hoeveel er door anderen gebeden wordt voor alles wat leeft en speelt in Altena. Bovendien ontvangt u een email met dank- en gebedspunten voorafgaand aan het door u opgegeven uur van de week. Deze kunt u zelf ook doorgeven. Van harte aanbevolen! 

Share
Joop
By Joop november 15, 2020 11:12

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad