Gedeelte Oegemastraat Genderen zonder stroom

Joop
By Joop september 4, 2019 23:14

Gedeelte Oegemastraat Genderen zonder stroom

GENDEREN – Op woensdag 4 september bleek dat rond 9.30 uur een gedeelte van de Oegemastraat zonder stroom kwam te zitten. Het energiebedrijf werd gewaarschuwd en een ploeg reparatiemensen ging op onderzoek.

Halverwege de middag dacht men het euvel gevonden te hebben, maar een bewoner die een machine probeerde op te starten kwam niet op toeren wat kan duiden dat er een face niet in orde kan zijn. Rond 21.30 uur bleek het probleem nog niet te zijn gevonden en de kabel onder het trottoir werd werd stelselmatig bloot gelegd om te controleren of er ergens een breuk te ontdekken was. Tegen 22.00 uur werd geprobeerd om weer spanning op de kabel te zetten. Hoe het afloopt was nog niet te zeggen toen wij het graafwerk verlieten.

Uiteindelijk zitten de bewoners al geruime tijd zonder stroom en het is afwachten hoe de inhoud van de diepvrieskasten zich gedraagt naar een lange tijd zonder stroom. Normaal kan een goede diepvries het lange tijd koud houden, mits de kast dicht blijf. Morgen zullen we nog eens gaan  kijken of het probleem verholpen is.

 

Share
Joop
By Joop september 4, 2019 23:14

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad