Genderen.org (Genderendigitaal) stopt per 1 augustus

Joop
By Joop juni 28, 2020 00:57

Genderen.org (Genderendigitaal) stopt per 1 augustus


GENDEREN – Na tien jaar stopt Genderen.org met haar nieuwsberichten. Ooit opgericht via de Dorpsraad om het nieuws uit Genderen weer te geven over verenigingen, sporten, buurtverenigingen  en andere groepen.

Helaas blijkt er de laatste tijd weinig belangstelling te zijn binnen Genderen (op een enkeling na) onder de plaatselijke verenigingen en clubs, voor het nieuws uit Genderen en zoeken ander wegen om hun belangen te vertegenwoordigen. Net als de online Dorpsquiz die het liever in eigen hand neemt en niets van zich laat horen, of via andere kanalen hun belangen naar buiten brengt.  Jammer maar het is niet anders, we steken hier verder geen geld en moeite meer in.

Buiten Genderen wordt ons nieuws prima gelezen en gewaardeerd, maar daar hebben we het 10 jaar geleden niet voor opgezet.

Stopt hiermee alle nieuws uit de regio? Nee, natuurlijk niet!

Al langere tijd hebben we ook https://www.altena-regionieuws.nl/ en https://www.bommelerwaard.online/ , die steeds meer bezoeker krijgen en waar we mee door zullen gaan.

Jammer, maar soms moet je een beslissing nemen. Teleurgesteld? Uiteraard!

We danken onze trouwe lezers, maar u kunt natuurlijk altijd onze bovengenoemde websites bezoeken voor het nieuws uit de regio.

Nieuws melden? info@altena-regionieuws.nl of redactie@bommelerwaard.online

31 juli 2020 zult u ons laatste nieuws voorbij zien komen.

 

Share
Joop
By Joop juni 28, 2020 00:57

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad