Geslaagd jubileumconcert C.G.K. “Con Amore” Sleeuwijk

Joop
By Joop november 8, 2017 20:59

Geslaagd jubileumconcert C.G.K. “Con Amore” Sleeuwijk

SLEEUWIJK – Op zaterdag 28 oktober jl. vierde C.G.K. Con Amore uit Sleeuwijk haar 65 jarig bestaan met een groot concert in de Ontmoetingskerk in Sleeuwijk met gastkoor City Chamber Choir uit Londen o.l.v. Stephen Jones.

Het publiek werd tijdens het concert meegenomen op reis door de 4 seizoenen, waarbij de koren afzonderlijk per seizoen een aantal pareltjes uit hun koorwerken ten gehore brachten, zoals Verleih’ uns Frieden van Felix Mendelssohn door Con Amore en The evening promrose van Benjamin Britten door City Chamber Choir.

Voor de pauze werd Cantique de Jean Racine van Gabriel Faure gezamenlijk uitgevoerd, wat een groot applaus van het publiek opleverde. Zo ook het slotstuk Cantique de Noel van Aldolphe Charles Adam en bewerkt door Jaap Kwakkel, dirigent van Con Amore, waarmee de avond spectaculair werd afgesloten.

De algehele leiding was in handen van dirigent Jaap Kwakkel en de muzikale begeleiding bestond uit Celis Dekker – orgel, Ineke Geleijns – piano en Tjitske Kwakkel-Homma – altviool.

Beide koren kunnen terugkijken op een geslaagde avond die druk werd bezocht. Een kwartier voor aanvang stond er nog een lange rij voor de deur. We zijn dankbaar dat zoveel koor-en muziekliefhebbers naar het Jubileumconcert gekomen zijn. We hopen dat het publiek net zo genoten heeft als de koren gedaan hebben.

Dit bercht is 841 keer gelezen

Share
Joop
By Joop november 8, 2017 20:59

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad