Goedbezochte oliebollenverkoop Zorgplein Maaswaarden

Joop
By Joop december 29, 2018 21:38

Goedbezochte oliebollenverkoop Zorgplein Maaswaarden

WIJK EN AALBURG – Traditioneel getrouw worden er aan het eind van het jaar overheerlijke oliebollen en appelbeignets gebakken bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg. Uiteraard worden de oliebollen en appelbeignets gebakken voor alle cliënten maar ook voor de verkoop aan externen.

Een aantal jaren geleden bood Jan van Vugt uit Wijk en Aalburg aan om het bakken van de oliebollen op zich te nemen samen met bijna heel zijn familie.

Van dit aanbod hebben we dankbaar gebruik gemaakt.

Jan heeft een speciaal oliebollen recept (wat hij uiteraard geheim houd) Bij zowel de cliënten als de vele externe bezoekers vielen de oliebollen goed in de smaak. Er werden er duizenden verkocht. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en hebben we 2 professionele oliebolbakpannen en eindigt het jaar met de geur van vers gebakken oliebollen.

Dit jaar was de verkoopdag op zaterdag 29 december. Degene die verzekerd wilde zijn van oliebollen of appelbeignets hadden van te voren al een bestellijst ingeleverd. Andere kwamen gedurende de dag naar de kraam in het atrium van Wijkestein en kochten ter plaatse de versgebakken lekkernij.

Tot 16.00 uur was de oliebollenkraam geopend. Daarna werd alles schoongemaakt en opgeruimd. Het is een hele drukke en gezellige dag geworden waar ook de cliënten erg van genoten hebben. Daarnaast was er een mooie opbrengst waarvan in 2019 weer extra activiteiten worden georganiseerd.

 

Share
Joop
By Joop december 29, 2018 21:38

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Het weer in Altena

Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad