GSW genomineerd voor #helpnederlandvooruit #ing

Joop
By Joop januari 29, 2019 22:07

GSW genomineerd voor #helpnederlandvooruit #ing

ALTENA – Stichting GSW Altena is ontzettend blij dat ze zijn genomineerd voor een donatie van ING. Dit houd echter wel in dat ze campagne voeren tot 10 februari. #helpnederlandvooruit #ing 

Trots zijn we op waar we vandaan komen en nu staan. We zijn een aantal weken geleden telefonisch verrast met deze prachtige nominatie. #helpnederlandvooruit #ing Regionale initiatieven in Nederland die een verschil maken en we zijn uitgekozen. #dankbaar We zijn 1 van de 5 regionale initiatieven regio Dordrecht. 

Nu dingen we mee met GSW voor een hoger bedrag dan dat we nu al krijgen. Iedereen bedanken wij voor het nomineren. We gaan campagne voeren om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen tot 10 februari. Op 9 maart is de uitreiking in Dordrecht.

Help je GSW mee ? Breng dan uw stem uit op onze Stichting. Iedere stem telt. #samensterk

Wegens toename gezinnen en de vraag naar eten  willen we graag onze shop uitbreiden. We kunnen uw steun dus goed gebruiken.

Om uw stem uit te brengen kunt u op onderstaande link klikken.
https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-gsw-altena

 

Onze leden gaan aan de slag,  ons team is druk in de weer met posters , flyers en meer…. We hebben een app rond gestuurd en de nieuwsbrief is onderweg. Via al onze Social Media vragen we aandacht voor deze prachtige nominatie. Wij vragen u ook om steun en om uw stem. Deel je mee met GSW? Doe je mee met GSW ? Stem je voor GSW ? Zijn we jullie allemaal super dankbaar.

Het is niet alleen een regio prijs , maar ook landelijk doen we mee. #spannend #dankbaar 

Nogmaals met de onderstaande link kom je op onze stem pagina. Hartelijk dank als u ons helpt.
https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-gsw-altena

 

Dit bercht is 422 keer gelezen

Share
Joop
By Joop januari 29, 2019 22:07

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad

Wijkagent Aalburg