Hengelsportnieuws H.S.V. de Bergse Maas

Joop
By Joop maart 30, 2016 20:01

visserGENDEREN – Bij H.S.V. de Bergse Maas was het zaterdag 26-03-2016 paaseieren concours met als wedstrijdwater de Bakkerskil  achter het hout bij Nieuwendijk. De opgave voor dit paaseieren concours was tot uiterlijk 19-03-2016. Er waren 16 deelnemers die zich voor dit evenement hadden opgegeven.

Door Zeger van der Stelt

De aanvang van deze wedstrijd was 1 uur eerder dan normaal was aangegeven en de steknummers konden aan de Broekse Vijver worden afgehaald. Nadat de trekking had plaats gevonden gingen we naar de waterkant waar de wedstrijd commissie de stekjes had uitgezet. Het was deze middag schitterend weer heel veel zon en 14 graden maar er stond wel een stevige zuiden wind van 4-5 bft die dwars op het water stond.

Om 12.45 uur werd het startsein gegeven waarop de dobbers te water konden en er gevoerd mocht worden. Het was voor velen een lange tijd vooral als er niets gevangen werd, zo waren er 7 vissers die helemaal niets hadden gevangen en voor de rest was het allemaal klein spul van wat er werd gevangen, behalve bij Jaap van Ballegooyen die had een grote brasem gevangen en werd daarmee de winnaar van het paaseieren concours.

Met elkaar hadden we na 2 uur gevist te hebben 6 kilo en 160 gram vis weten te vangen. Nadat we alles hadden opgeruimd gingen we naar ons clubhuis café ‘t Zwaantje te Genderen waar de prijsuitreiking plaats zou vinden. Eenmaal binnen gekomen stonden de eieren al klaar om te verorberen, gekookte en chocolade, ook werd er nog een uitsmijter geserveerd die bij iedereen met smaak naar binnen werd gewerkt. Daarvoor werd Susan en haar personeel heel hartelijk voor bedankt namens alle vissers.

Nadat we uitgegeten waren maakte de voorzitster de uitslag van het paaseieren concours bekent en reikte de prijzen uit in de vorm van een paas pakket, 30 eieren, een paashaas, een paasbrood met roomboter en chocolade eitjes waar voor Toon en Lena heel hartelijk werden bedankt voor het verzorgen van het paas pakket. Nadat een ieder zijn paas pakket had gekregen gingen we allemaal huiswaarts en wenste we elkaar nog prettige paasdagen toe.

De uitslag is als volgt:
1e werd Jaap van Ballegooyen met 1800 gam.
2e werd Herman Bouman met 850 gram.
3e werd Hans Weck met 750 gram.
4e werd Lena van Berkel met 690 gram.
5e werd Cees Treffers met 590 gram.
6e werd John de Ruiter met 590 gram.
7e werd Johan Treffers met 330 gram.
8e werd Zeger van der Stelt met 310 gram.
9e werd Bert Kommers met 250 gram.
10e werd Toon van der Kolk met 0 gram.
11e werd Cor lobregt met 0 gram.
12e werd Leo Kleian met 0 gram.
13e werd Ad Treffers met 0 gram.
14e werd Ronald Minkels met 0 gram.
15e werd Wim van der Kolk sr met 0 gram.
16e werd Wout van der Kolk met 0 gram.

Volgende wedstrijd
De volgende wedstrijd is op 09-04-2016 dit is onze eerste koningswedstrijd met als viswater de Alm in het dorp Almkerk. De inschrijving vind plaats aan de broekse vijver.

Mede namens het bestuur van H.S.V. de Bergse Maas heel veel visplezier toegewenst.

Dit bercht is 1895 keer gelezen

Share
Joop
By Joop maart 30, 2016 20:01

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad