Hengelsportnieuws H.S.V. de Bergse Maas

Joop
By Joop december 17, 2017 12:38

Hengelsportnieuws H.S.V. de Bergse Maas

GENDEREN – Op zaterdag 16-12-2017 was het bij H.S.V. de Bergse Maas kerstbout snoeken en de keuze van het viswater was vrij gegeven dus je kon gaan waar je wilde. De inschrijving vond plaats bij café van Wijk te Genderen van 7.30-8.00 uur.

Door: Zeger v.d. Stelt

Er waren 18 deelnemers die aan deze wedstrijd deelnamen. Bij binnenkomst kregen we een bakje koffie voorgeschoteld en om 8.00 uur vertrokken we in groepjes. Er was afgesproken dat we om 12.00 uur terug zouden zijn in het café.

Bij terugkomst stond de tafel al weer gedekt waar we aan moesten schuiven. Tevens werden de vangsten doorgegeven en er zou gesnoekt worden om wie de grootste snoek zou vangen. Zo werd er eerst een drankje geserveerd voor dat de erwtensoep werd opgediend en brood met spek werd klaargezet waar gretig van werd afgenomen want het smaakte heerlijk. Nadat we verzadigt waren maakte Lena de voorzitster de uitslag bekent en kon men de kerstbout uitkiezen die als prijzen klaar stonden.

Met elkaar hebben we 22 snoeken weten te vangen. De winnaar van het kerstbout snoeken werd Jan Hongkoop jr met een snoek van 86 cm. 2e werd Jan Hongkoop sr met een snoek van 82 cm. 3e werd Stefan Vos met een snoek van 77 cm. De rest van de deelnemers hadden een kleinere of geen snoek weten te vangen.

Na afloop bedankten we Harold en Suzan nog voor het heerlijke eten en wensten we elkaar nog prettige feestdagen en een zalig uiteinde toe waarna een ieder huiswaarts keerde.

Mede namens het bestuur van H.S.V. de Bergse Maas nog prettige feestdagen en een zalig uiteinde toe gewenst met veel visplezier.

foto: AdinaVoicu

Dit bercht is 1353 keer gelezen

Share
Joop
By Joop december 17, 2017 12:38

Categorieën

Deel onze website

Share
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waar wij mee samenwerken:

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Adds

Ad